Warrior Damagelerinin aşırı derecede zayıf kalması ve nerflenmesi sebebiyle bu konuyu açmam elzem oldu. Görüntüde görüldüğü gibi Arena-KO sunucusundaki güncel olarak en yüksek apli (4843) Warrior olarak, yeni başlayan bir Warrior Oyuncusunun (2800-3000 ataklı) aynı hasarları atması, (Hasar 750-850) atak kaç olursa olsun sabit hasarın üzerine çıkılamaması durumu, oyun içerisinde para yatırıp daha fazla keyif almak isteyen bir oyuncu olarak aşırı derecede adaletsiz ve can sıkıcı bir durum olduğunu belirtmek istiyorum. Arena- KO sunucusu açıldığı günden bu güne kadar bu serverin oyuncusu olarak para yatıran-yatırmayan herkes adil bir yönetimle idare edilir. Herkesi imkanı doğrultusunda item dizdiği para yatırdığı yerde benim karakterimin hasarındaki düşüklük, serverda yeni hesap açan bir priestten bile daha düşük bir durumda. Güncel olarak 4000 ap li bir priest bana (1200-1300 hasar) atarken ben (750-850) hasar atıyorum. Bu sebeple oyun yönetiminden ivedi şekilde oyun içerisindeki hasar oranlarının incelenip düzeltilmesini talep ediyorum. Konunun takipçisim saygılarımla.