Warrior Joblarının ataklarının nerflenmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheGALLANT

Kayıtlı Üye
Warrior Damagelerinin aşırı derecede zayıf kalması ve nerflenmesi sebebiyle bu konuyu açmam elzem oldu. Görüntüde görüldüğü gibi Arena-KO sunucusundaki güncel olarak en yüksek apli (4843) Warrior olarak, yeni başlayan bir Warrior Oyuncusunun (2800-3000 ataklı) aynı hasarları atması, (Hasar 750-850) atak kaç olursa olsun sabit hasarın üzerine çıkılamaması durumu, oyun içerisinde para yatırıp daha fazla keyif almak isteyen bir oyuncu olarak aşırı derecede adaletsiz ve can sıkıcı bir durum olduğunu belirtmek istiyorum. Arena- KO sunucusu açıldığı günden bu güne kadar bu serverin oyuncusu olarak para yatıran-yatırmayan herkes adil bir yönetimle idare edilir. Herkesi imkanı doğrultusunda item dizdiği para yatırdığı yerde benim karakterimin hasarındaki düşüklük, serverda yeni hesap açan bir priestten bile daha düşük bir durumda. Güncel olarak 4000 ap li bir priest bana (1200-1300 hasar) atarken ben (750-850) hasar atıyorum. Bu sebeple oyun yönetiminden ivedi şekilde oyun içerisindeki hasar oranlarının incelenip düzeltilmesini talep ediyorum. Konunun takipçisim saygılarımla.

Ekli dosyalar

• 11123.webp
    11123.webp
    564,1 KB · Görüntüleme: 7
Selamlar , Warrior'a nerf değil bir düzeltme uygulandı elbette iddasında bulunduğun priest ve diğer tüm sınıflar bugün gün içerisinde kontrol edeceğiz lakin önceki gibi sayısal anlamda beklentiniz olmasın olması gerektiği seviyede kalacaktır.
Ayrıca belirtmek isterimki diğer sunucular gibi başlangıç ve yapmış olduğunuz itemler arasında minimal farklılık olacak bunu zaten biz bu şekilde tasarladık yoksa malesef oyuna yeni oyuncu entegre edemeyiz.
ve Lütfen Damage Konusunda bir şikayet oluşturmadan KAPALI ARENA 'da Testlerinizi yapınız orada damageler sabittir diğer karakterler aranızdaki farkı en iyi orada gözlemleyebilirsiniz.

Damage konusu farklı kişiler tarafından da uzatılmaması adına kilitliyorum bugün tüm jobların kontrolleri ve düzeltmeleri bitecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri