YENİ USER VE PK HAKKINDA

mypsyco3

Kayıtlı Üye
MERHABALAR,
öncelikle oyun yönetimine ve ilgili kişilere teşekkür ederim. güzel bir server platformu bizlere sağladıkları için ben internet cafe 'de calışıyorum ve işletiyorum oyunu oynamak isteyen genç arkadaşlarımıza bu serveri Arenak0 yu öneriyorum ve her pc ye Arenk0 yu yükledim kendimde her gün sabahtan akşama aktifim ama buraya gelen gençler şunları dile getiriyorlar oyunda çok fazla user yok olan userlerde aşırı derece itemli olduklarını konuştuk iron set gibi +1 takılar gibi yani bu takılara 1 ay gibi bir yeni acılmış serverde bu kadar kısa zamanda ulaşılması oyunu pekte cazip yapmıyor yeni user cekmek icin daha eşit bir server olması yönünde fikrim evet arkadaşlar zenginim para yatırdım aldım bir olmamalı derler fakat kaç kişi arkadaşlar 3 5 kişi o zaman serverde olacak itemli zengin arkadaşlar ve ne kadar keyif alacaksın. ne kadar cok user ne kadar cok eşitlik ve reklam yapalım o kadar cok user kazalım ben instagramdan olsun cafede olsun oyunu bilen cocuklara para kazanmadan veya arenako yönetiminden her hangi ekstra birşey almadan reklamlarını yapıyorum cünkü keyifli olsun arkadaşlık olsun yönetimde kazansın user cok olsun puslardan ekstra şeylerden zaten kazaır. 1 adam 6 car sokuyor farm yapıyor benim internet cafe işletiyorum bunu yapmıyorum.
iron setlerin serverde kaldırılması gerektigini düşünüyorum yeni gelen userler damege vuramıyor ve çıkıyor başka server arayışını geçiyor. çok ekstra büyük takılar carlarda olmaması taraftarıyım cünkü zate 62 serveri ve iron set gibi güclü takılar oyuna bence zarar vermektedir. bu benim şahsi fikrimdir oyun yönetiminden eşitlik yeni userlere eski userler arasında fark cok az olma yönünde nacizane bir talebim olmaktadır. Saygılarımla sayın Arenako ekibi ve oyuncularını. oyun içindeki
nickim : EYVALLAH dır yazabilirsiniz hergün aktif olarak farm atmayı sevdigim için farm atıyorum farm atıyorum diye arkdaşlar item kasıyorsun vs diyebilir ama gelip cara bakabilirler hergün farm ile kasmama ragmen item yapamıyorum itemli arkadaşlara yetişemiyorum gelip ınvertory yaparak bakabilirsiniz gerçekten zor farmla olmuyor diğer arkadaşlar nasıl bu itemleri yapmış şaşırırıyorum .
oyunu daha iyi geliştirebilmek icin user çogaltmak reklam yapabilmek için fikir alışverişi yapabiliriz. yönetime ve oyuncu arkadaşlara teşekkür ederim saygılarımla.

Geri